Milletvekili Sorgun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’dan Yalıhüyük ziyareti

featured

Konya Ak Parti Milletvekili Ahmet Sorgun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Yalıhüyük’ü ziyaret etti.

İlk ziyaretini Yalıhüyük Belediyesine gerçekleştiren Altay ve Sorgun, Başkan Hasan Koçer, İlçe Başkanı Yusuf Pişkin ve BelediyeMeclis üyeleri tarafından karşılandı.

Yalıhüyük Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Sorgun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Belediye Başkanı Hasan Koçer’den yapılması planlanan projeler, İlçedeki sorunlar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra heyet İlçede yapımı son aşamaya gelen Şehir Konağında incelemelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Konya Ak Parti Milletvekili Ahmet Sorgun; ’Şehir Konağında emeği olan Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza olmak üzere İlçe Belediye Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Belediyelerimiz ürettikçe Türkiye gelişiyor. Sloganımız Konya gibi bir Türkiye gibi bir dünya diyoruz. Bunu da adım adım gerçekleştiriyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da konuşmasında; ’Konya’da başarının temeli birlikte çalışmaktır. Tüm Milletvekillerimizle birlikte Konya’mızın her ilçesinde, her mahallesinde hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yalıhüyük Şehir konağımızın inşaatında incelemeler yaptık. Son aşamaya geldi. İnşallah son bahar ile birlikte burasını da hizmete açacağız. Merkezimizde bulunan sosyal imkânlar İlçelerimizde de vatandaşlarımız tarafından kullanılmış olacak. Bu güne kadar Yalıhüyük’e 35 milyon tl yatırımda bulunduk. Yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Özellikle Suğla gölünden dolayı çok önemli bir tarımsal üretim gerçekleştiriyorlar. Gelirin artması için tarımsal desteklerimiz devam ediyor. Tüm Yalıhüyük’üler gösterdikleri destekler için teşekkür ederim. El ele verdik Konya’nın hayallerini gerçekleştiriyoruz. ’dedi.

Belediye Başkanı Koçer’de Konuşmasında; İlçede yatırımların büyük bir süratle devam ettiğini dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanımıza 6 proje daha verdik. Birçok projemizde inşaat aşamasında. Bizlere desteğini esirgemeyen Bakanlarımıza, Konya Milletvekillerimize Büyükşehir Belediye Başkanım Uğzur İbrahim Altay’a ve daire müdürlerimize İl ve İlçe yöneticilerimize, Meclis üyelerimize verdikleri destek için teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Milletvekili Sorgun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’dan Yalıhüyük ziyareti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!