Başkan Koçer’den Kadir Gecesi Mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, yayımladığı bir mesajla tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Kur’an’da bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer mesajında şu ifadelere yer verdi;” Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesinin tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ederim.

İbadetle geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni idrak etmenin huzurunu yaşamaktayız.

Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla idrak ettiğimiz bu mübarek ay, Kadir Gecesi ile manevi zirveye ulaşmaktadır. Ramazan ayı rahmet, bereket, yardımlaşma ve dayanışmanın yükseldiği bir ay.

Bu mübarek ayda hayırlarımızı arttıralım, ihtiyaç sahiplerimizi düşünelim. Toplumsal dayanışmamızı güçlendirelim. Bu mübarek gecede sevdiklerimiz, vatan ve milletimizin selameti için dua edelim.

Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede özellikle dünyada ve ülkemizde görülen birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine vesile olan pandemi olarak ilan edilen virüsün bir an önce bitmesi için de bol bol dua edip, rabbimize sığınacağız. İnşallah bu mübarek gecede edilen dualar coğrafyamıza barış, sağlık ve huzur getirir. Bu düşüncelerle başta Yalıhüyüklü hemşerilerim olmak üzere tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesini kutlarım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’den Kadir Gecesi Mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!