Yalıhüyük’te Belediye Meclis Üyesi İçin Mevlit Okutuldu

featured

Belediye Meclis Üyesi merhum Hasan Çetin için Belediye Başkanı Hasan Koçer ve meclis üyeleri tarafından mevlit okutuldu.

Bir süre önce kalp krizi sonucu yaşama veda eden Yalıhüyük Belediye Meclis üyesi merhum Hasan Çetin unutulmayarak mevlit okutturuldu.

Merkez camiin de Cuma namazı öncesi kutulan mevlit programında Belediye Başkanı Hasan Koçer ve meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit programı ile ilgili konuşan Başkanı  Koçer; “Merhum Hasan Çetin Kardeşimiz ile uzun bir süre beraber çalıştık. Çok çalışkan İlçesine sevdalı ve hizmet aşkı ile gecesine gündüzüne katan bir arkadaşımızdı. Aramızdan ayrılışı bizleri çok üzdü. Onun anısına Mevlidi Şerif programı düzenledik. Başta İlçe Müftümüz ve imam hatiplerimize teşekkür eder Kıymetli mesai arkadaşım Merhum Hasan Çetin’e Allah’tan rahmet İlçemize baş sağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.” dedi. Daha sonra İlçe  Müftüsü Ahmet Karakaya Belediye Meclis üyesi merhum Hasan Çetin ve Ramazan ayında yapılan hatimler için dua  yaptı. Namaz sonrası da Yasin’i şerif ve tesbih hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Belediye Meclis Üyesi İçin Mevlit Okutuldu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!