Yalıhüyük’te bahçe tipi el traktörleri çiftçilere teslim edildi

featured

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Konya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Yalıhüyük ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası önünde çiftçilere bahçe tipi el traktörü teslim töreni düzenlendi.

Yalıhüyük te dört çiftçiye %70-80 hibe şeklinde bahçe tipi el traktörü, Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim YAZICI, Yalıhüyük belediye başkanı Sayın Hasan KOÇER, Yalıhüyük ilçe Tarım Müdürü Mevlüt SEMERCİ’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam İbrahim Yazıcı ve Belediye Başkanı Hasan Koçer çiftçilere anahtarlarını törenle vererek başarılı bir hasat dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi ile hedeflenmiş alan içinde iklimsel şoklara dayanıklılığın arttırılması, tarımsal üretimin ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesiyle çiftçilerin gelirlerinin arttırılması hedeflenmektedir. Diyen Yalıhüyük ilçe Tarım Müdürü Mevlüt SEMERCİ’ Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi ile hedeflenmiş alan içinde iklimsel şoklara dayanıklılığın arttırılması, tarımsal üretimin ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesiyle çiftçilerin gelirlerinin arttırılması hedeflenmektedir.

İlçemizin de dâhil olduğu Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında çiftçilerimize kazandırılan bu makinalar ile girdi maliyetlerinin düşürülmesi İşgücü ve zamandan tasarruf ederek sürdürülebilir tarımın desteklenmesi hedeflenmektedir.’’dedi.

Anahtar teslimi sonrası Bahçe tipi el traktörlerine kavuşan çiftçiler Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci’ye teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te bahçe tipi el traktörleri çiftçilere teslim edildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!