Yalıhüyük’te Ulusal Hane Ziyaretleri

featured

Yalıhüyük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Cumhurbaşkanlığının talimatlarıyla başlatılan “Ulusal Hane Ziyareti Programı” kapsamında hane ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda Yalıhüyük Merkez ve dış mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı Müdürü Murat Yılmaz, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bu çalışma kapsamında Sosyal desteklerin takibi ve desteğe ihtiyaç duyan vatandaşların tespit edileceği bildirildi. Ulusal hane ziyaretleri dahilinde sosyal desteklere erişimde zorlanan yaşlı, engelli ve çocuklu ailelerin de belirleneceği ifade edildi. Bunun yanında sosyal yardımların çeşitlendirilmesi ve hizmetlerin sürekliliğinin sağlanması hedefleniyor.

“Ulusal Ziyaret Programı ziyaretlerine Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz, İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci, Mal Müdürü Mehmet Orakçı ve bazı daire amirleri katıldı.

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Ulusal Hane Ziyaretleri

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!