Yalıhüyük Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi

featured

Yalıhüyük Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Fen işleri 4. Bölge müdürlüğü ekipleri Yalıhüyük bozkır yolu caddesi, Sahil caddesi ve Çok Programlı Lise bahçesinde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Yalıhüyük’te sıcak asfaltlama çalışması yapılan bölgeye Kaymakam İbrahim Yazıcı’da ziyarette bulanarak Belediye Başkanı Hasan Koçer’den bilgi aldı.

İlçe girişindeki Bozkır yolu caddesinde çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hasan Koçer Kış öncesi sıcak asfaltlama çalışmalarını tamamlamak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Koçer; ’Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe belediyemizin ekip ve ekipmanları ile eksik kalan Sahil yolu caddesi, Bozkır yolu caddelerimiz ve Lisemizin bahçesini sıcak asfaltla kaplıyoruz. Toplamda sıcak asfalt kapladığımız alan bin 100 m.

Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Altay’a, Fen İşleri daire Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin Esfendiyar’a,4. Bölge müdürümüz Sayın Memiş Kunt beye çalışan personellerimize teşekkür ederim. ’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!