Yalıhüyük Belediyesi ev hanımlarına yönelik proje hazırlıyor

featured

Yalıhüyük’te bayanlara yönelik el sanatları eğitim ve öğretimi için, Eğitim ve danışmanlık firması ile Yalıhüyük Belediyesi arasında toplantı gerçekleşti.

Yalıhüyük Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplantı, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ev hanımlarına yönelik el emeklerini kendilerine gelir getirmek amacı taşıdığı belirtildi.

İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Genç ile Eğitim ve danışmanlık firma yetkilisi Hacer Fener’in bir araya geldiği toplantıda proje masaya yatırıldı.

Toplantıda, projenin gerçekleşmesi sonucu el sanatlarının pazarının olduğu, yurt dışına satışının gerçekleşebileceğine dikkat çekildi.

Başkan Hasan Koçer; ’Belediyemizin sosyal sorumluluk proje kapsamında ev hanımlarımıza yönelik el emeklerini kendilerine gelir getirmek, ekonomiye kazandırmayı amaçlayan bir projeyi planlıyoruz. ’dedi.

Projeye destek veren İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı’da Ev hanımlarının el emeklerini ekonomiye kazandırmanın İlçe için büyük bir katkı sağlayacağının altını çizdi.

Eğitim ve danışmanlık firma yetkilisi Hacer Fener’de Projenin hayata geçmesi ile hem katılımcı hanımlara hem de Belediye’ye gelir sağlamanın hedeflendiğini söyledi.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Belediyesi ev hanımlarına yönelik proje hazırlıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!