8 Mart ‘ta Yalıhüyüklü kadınlara gül verildi

featured

Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim Yazıcı ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile ilçede görev yapan kadın çalışanları ziyaret etti.

Kamu Kurumunda görevli kadınların günlerini kutlayan Kaymakam Yazıcı ve Başkan Koçer 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına gül takdim etti.

Hayatın her alanında önemli görevler üstlenen kadınlar, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplum oluşmasında en önemli yapı taşı olduğunu ifade eden Kaymakam İbrahim Yazıcı;’’ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, nesillerimizi sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirerek, geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir sorumluluğu üstlenmektedir. Başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. ’dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de ziyaretlerdeki konuşmasında;’’ Şanlı tarihimize baktığımızda, kadınlarımız bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiştir. Vatan, bayrak ve millet sevdasıyla Nene Hatun, Kara Fatma ve Şerife Bacı gibi nice Türk kadını Şanlı tarihimizin kahramanlık sayfalarında yerlerini almışlardır. Bu duygularla bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Dedi.

Kaymakam Yazıcı, Belediye Başkanı Koçer ve beraberindeki heyet ayrıca hasta olan kadınları da ziyaret ederek günlerini kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
8 Mart ‘ta Yalıhüyüklü kadınlara gül verildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!