Akyürek ve Altay Yalıhüyük şehir konağının açılışını yaptı

featured

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek Yalıhüyük’te çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek tamamlanan şehir konağının açılışını yaptı.

Esnaf ziyareti yapan heyet Öğle namazı çıkışı vatandaşlarla bayramlaştı.

Şehir konağının açılışında konuşan Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak temel hedeflerinin kırsalda altyapı eksiklerini tamamlamak olduğunu belirterek, Büyükşehir’e ait yolların yapımıyla ilgili de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan da vatandaşlarımızın gelirlerini artırmak için tarımsal desteklerde bulunuyoruz. Bu yaptıklarımızın tamamı burada yaşayan insanların gelirini artırmak ve istihdama katkı sağlamak. Bir taraftan istihdama yönelik işler yaparken bir taraftan sosyal hayatın geliştirilmesi ve altyapı eksiklerinin giderilmesi konusunda çalışıyoruz.’ dedi.

Konya Milletvekili Tahir Akyürek de konuşmasında Birçok projeyi Konya İlçelerinde gerçekleştirdik. Yalıhüyük ilçemizde bir eksiğimiz kaldı oda Doğal gaz. İnşallah 2024 yılında Yalıhüyük’ü doğal gazla tanıştıracağız. ’dedi.

Başkan Koçer’de konuşmasında Milletvekili Tahir Akyürek ve Büyükşehir  Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay’a ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Cumhurbaşkanlığı seçiminde geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine en yüksek desteği ilçesinin vereceğinin sözünü verdi.

Kurdele kesimi ile Yalıhüyük Şehir konağı dualarla açıldı. Heyet Şehir konağında yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Başkan Altay ve Milletvekili Akyürek konuşmaların ardından geçtiğimiz yıl hizmete giren Millet bahçesini gezdi.

Programa Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti ilçe başkanı Yusuf Pişkin, İl ve ilçe temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Akyürek ve Altay Yalıhüyük şehir konağının açılışını yaptı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!