Yalıhüyük’ten 22 Konteyner deprem bölgesi hataya gönderildi

featured

Yalıhüyük deprem bölgesi Hatay’da kuracağı Şehit Fatih Örs Konteyner kenti için yaptırdığı konteynerleri Hatay iline gönderdi.

Yalıhüyük Belediyesi, sivil toplum örgütleri, Muhtarlar ve Kaymakamlığın öncülüğünde vatandaşların büyük gayreti ile yaptırılan 22 konteyner Belediye Başkanı Hasan Koçer nezaretinde Hatay iline gönderildi.

Katlanabilir konteynerlerin Hatay’a ulaşımının ardından iç donanımı da Yalıhüyük Belediyesine ait kamyonlarla gönderileceği belirtildi.

Konu İle İlgili bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Koçer; ’Başta İlçe Kaymakamımız İbrahim Yazıcı olmak üzere Belediyemiz, Meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve yardımsever hemşerilerimizin katkıları ile 22 adet katlanabilir konteyneri deprem bölgesi Hatay’a götürüyoruz.

Ayrıca konteyner içinin donanımları Yatak battaniye, ısıtıcı, buzdolabı temini yaptık. Hemşerilerime bu gayretli çalışmaları ve yardımseverlikleri için ayrıca teşekkür ederim.

Konteynerlerin kurulumunun Büyükşehir tarafından belirlenen bölgede hemen yapılacağını belirten Başkan Koçer; ’Montaj, iç donatımı hızlı bir şekilde tamamlayarak bayramdan sonra teslim etmiş olacağız. Tekrar tüm milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. ’dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’ten 22 Konteyner deprem bölgesi hataya gönderildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!