Yalıhüyük’ten deprem bölgesi Hatay’a yardımlar sürüyor

featured

Yalıhüyük’ten deprem bölgesi Hatay’a gönderilen 22 konteyner sonrası iç donamını yatak, buzdolabı, ısıtıcı ve battaniye taşıyan kamyon gönderildi.

Yalıhüyük Kaymakamlığı, belediye, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri organizasyonunda vatandaşlar tarafından yaptırılan 22 konteyner gönderilmişti. Kurulumun tamamlanmasının ardından konteynerler için yatak, buzdolabı, ısıtıcı ve battaniye taşıyan kamyon gönderildi.

Yalıhüyük Cumhuriyet meydanında hazırlanan, Konteyner iç donanımların kamyona yüklenmesinin ardından açıklama yapan Belediye başkanı Hasan Koçer; ’Yalıhüyük ilçesi olarak Hatay ilimize yardımlarımız devam ediyor. Hatay’da kurulumu biten 22 konteyner ’in tamamlanmasının ardından İç dizayn olarak yatak battaniye, ısıtıcı, ocak, buzdolabı gibi ihtiyaçları belediyemize ait kamyona yükleyerek Hatay ilimize gönderiyoruz. Hemşerilerimiz gurbetçilerimizin emanetlerini tamamlamış olacağız. Buradan başta kaymakamımız Sayın İbrahim Yazıcı, Belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve desteklerini esirgemeyen Hemşerilerimize ve gurbetçilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Hepsinden Allah razı olsun. ’dedi.

Cumhuriyet meydanında yüklenen yardımlar törenle gönderildi.

Törene Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’ten deprem bölgesi Hatay’a yardımlar sürüyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!