Ak Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız Yalıhüyük’ü ziyaret etti

featured

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız İlçe gezileri kapsamında Yalıhüyük İlçesini ziyaret etti.

Ak Parti İlçe başkanlığında partililere hitap eden Ak Parti Konya Milletvekili Altunyaldız;’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 21 yıldır ülkemizi ve milletimizi temsil etmeye devam ediyoruz. Tüm AK kadrolar olarak istikrarla ülkemizi yeni bir safhaya, insanımızı da çok daha güzel noktaya taşıma adına gece gündüz çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi şu anda da sahadayız. Hemşehrilerimiz de hamdolsun yaptıklarımızın farkında. Bu durumdan bizler de son derece mutluyuz. ‘’dedi.

İlçenin sorunlarını her daim İlçe Başkanı Yusuf Pişkin ve Belediye Başkanı Hasan Koçer’ile görüştüklerini, bir çok projeye imza atıldığının altını çizen Altunyaldız; Bölgemiz için en önemli sorunlardan birinin Seydişehir Bozkır yolu olduğunu biiliyoruz. Bu yolumuzun büyük bir kısmı tamamlandı. 2024 yılı içinde proje kapsamına aldırmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın tapleplerini alıyoruz. Başkanlarımızda sürekli Ankara’da bizleri ziyaret ediyorlar. Doğal gaz konusu da 2024 yılında umarım çözüme kavuşur. İlçemizde sulama sorunu var bu sorunları çözmek için çalışıyoruz.Bölgemizde üretmeye ihtiyacımız var .Üretmek içinde su sorununu çözmemiz gerekiyor.Gerekli çalışmaları yürütüyoruz.’’dedi.İlçe halkının sorunlarını vatandaşlardan bire bir dinleyen Altunyaldız gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Üreten bir bölge olacağız.’’dedi.

Esnaf ziyareti de yapan Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız daha sonra Yalıhüyük Belediyesine giderek Başkan Hasan Koçeri makamında ziyaret etti. Burada Başkan Koçer’den İlçe sorunları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Hasan Koçer Milletvekili Ziya Altunyaldız’a günün anısına plaket takdim etti.

Programa Milletvekili Ziya Altunyaldız,İl yöneticileri,İlçe Başkanı Yusuf Pişkin ve yönetimi ,Belediye Başkanı Hasan Koçer,Meclis üyeleri partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ak Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız Yalıhüyük’ü ziyaret etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!