Gölcük Yaylası’na 100 tonluk içme suyu deposu yapılıyor

featured

Yalıhüyük’ün Gölcük Yaylası’nda 100 tonluk içme suyu deposu yapılıyor.

İlçeye bağlı gölcük yaylasında bulunan 350 hanenin su ihtiyacını karşılamak ve Yalıhüyük ilçesinin içme suyuna takviye olarak Koski tarafından planlanan 100 tonluk içme suyu deposu ve terfi istasyonu çalışmaları başladı. Projenin yılsonuna kadar tamamlanacağı belirtiliyor.

Gölcük yaylasındaki su depo inşaatını ve terfi istasyonu inşaatını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hasan Koçer 1790 rakımlı gölcük yaylası mesire alanına yapılacak içme suyu deposunun tamamlanması ile yaylada bulunan 350 hanenin su sorununun çözüleceğini söyledi.

Başkan Koçer açıklamasının devamında; ‘’Gölcük yaylası mesire alanı yanına yayla evlerinin su ihtiyacını karşılayacak 100 tonluk içme suyu deposu ve terfi istasyonu inşaatımız hızla devam ediyor. Su deposu ve 500 metre uzaklıkta bulunan terfi istasyonu arasındaki boru hatları döşendi. Yaylada bulunan 350 hanemizi içme suyuna kavuşturacağız. Proje yılsonuna yetişecek. Ayrıca depomuzun tahliyesinden ilçemiz şebekesine de vereceğiz. Bu şekilde su sorununu da çözmüş olacağız. ‘’dedi.

Başkan Koçer projeye destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Koski genel müdürü ve daire amirlerine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Gölcük Yaylası’na 100 tonluk içme suyu deposu yapılıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!