Yalıhüyüklü iş insanı Avrupa’nın en iyi çıkış yapan diş hekimi ödülünü aldı

featured

İstanbul Mustafa Kemal Kültür Merkezi Atilla İlhan sahnesinde “altın melek ödülleri” gecesinde 60 ödül sahiplerini buldu.

Avrupa’nın en iyi çıkış yapan diş hekimi kategorisinde ödüle layık görülen Muhammet İşler 2006 yılından bu yana Arnavutluk Tiran ve Elbasan şehirlerinde diş klinikleri işletiyor. Diş kliniklerinde yaklaşık 30 civarında kişiye istihdam ediyor.

İş adamı Muhammet İşler yaptığı açıklamada “Ülkenin en iyi estetik diş hekimi olma ve ekonomik olarak elit kesim diye hitap edilen, bürokrasi ve sanat camiasına ulaşma hedefim vardı, bunu da başardığımı düşünüyorum. Ulaşmak istediğim hedeflerime ulaştığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Bu başarımı, yaptığım işi ciddiye almam ve çok çalışmama bağlıyorum” dedi.

İşler, “Arnavutluk’ta 6 hemşerimizin şirketi bulunmakta ve aileleleri ile toplam 35 kişi yaşamını Arnavutluk’ta devam ettirmektedir. Hedefimiz çalışmalarımızı artırarak ülkemize daha çok hizmet etmek” dedi.

Türkiye’nin en küçük İlçesinden Avrupa’ya uzanan başarı hikâyesini anlatan iş insanı Muhammet İşler bir ay önce Arnavutluk Müsiad Başkanı olduğunu, yönetim kurulunu oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Muhammet İşler’in bu başarısı memleketi Yalıhüyük’te de yankı bulurken, hemşerilerimizin de iş insanı İşler’e tebrik mesajları gönderdikleri öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyüklü iş insanı Avrupa’nın en iyi çıkış yapan diş hekimi ödülünü aldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!