Seydişehir’de sertifikalı avcılık dönemi

featured

Seydişehir Avcılar Kulübü'nün organize ettiği ve uzmanların ders vereceği avcılık kursu eğitimleri başladı…

   

Seydişehir Avcılar Kulübü'nün organize ettiği, Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Orman işletme şefliği, İlçe jandarma ve Sağlık Grup Başkanlığı'nın görevlendirdiği uzmanların ders vereceği avcılık kursu eğitimleri bugün başladı.

2007 yılı içinde ilk grup olarak 29 kursiyerin eğitimlerini bitirerek sertifika aldığı, ikinci grup olarak da 30 kişinin katılacağı kurslar Avcılık Klubü binasında 7 gün içerisinde, 32 saatlik bir eğitimle tamamlanacağı belirtiliyor. Kurs öğretmenlerinin de; Veteriner hekim Ömer Turaç, Halk Eğitim müdür yardımcısı Köksal Yeşildağ, J.Bş. çvş. Erdal Başkaya, Orman müh. Mehmet Şener, Dr. Fahri Harmanyeri olduğu kaydedildi.

Açılan kursta; Ekoloji, Mevzuat, Avcılıkta ahlaki değerler, Yurdumuzda av hayvanları, Av için gerekli bilgiler, Sağlık bilgileri, Av silahları ve uygulamaları konuları kursiyerlere anlatılacağı belirtiliyor.

Bölgemizde en fazla talebin Seydişehir de bulunduğunu belirten yetkililer, Avcılık kursuna katılımın her geçen gün artması bilinçli av yapabilme adına örnek teşkil ettiğini söylediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Seydişehir’de sertifikalı avcılık dönemi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!