Kızılay’dan kurban bağışlayana kavurma

Kızılay Seydişehir Şubesi, Kurban Bayramı'nda kurban bağışında bulunan 4 hayırsevere sertifika verirken, kavurma et ikram etti…

Image 

Kızılay Seydişehir Şubesi tarafından, kurban bayramı süresince kurban bağışında bulunan hayır severlere teşekkür etmek amacıyla tören düzenledi.

Atatürk Caddesi'ndeki Kızılay Seydişehir Şubesi'nde düzenlenen törenle, kurban bağışında bulunan  4,hayırsevere, teşekkür sertifikası, ve konserve kutuları içinde kavurma et dağıtıldı. Kızılay şube başkanı Tevfik Tatlı, Kızılay'ın çalışmalarını anlatarak, hayırseverlerin sayısının artması dileğinde bulundu.

Başkan tatlı sözlerine '' Yardım gönüllülük işidir hayırseverlerin merhamet elini taşıyan bir kuruluştur Türk Kızılayı hiçbir ayrım yapmadan ihtiyaç duyanlara yardım ulaştıran bir kurumdur bu bir gönüllülük işidir.Kurumumuzun diğer bir hedefi de hayırseverlerin yardımları sayesinde dilenciliği ortadan kalkmasına  yönelik plan program içerisindedir. 12 yıldır görev başındayım hayırseverler sayesinde yaptığımız binaları geliri aylık 8000 YTL'yi aşmaktadır. Bu gelirlerimizle mecbur bakıma muhtaç ailelere yardımlar sunulacaktır evlerine kadar da yardımları ulaştıracağız. Bu seviyeye gelmemiz kurumumuza duyarlı insanlar sayesinde olmuştur. Bu tür insanlara ihtiyaç vardır daha iyisini yapmaya çalışacağız’’diye konuştu.
              
Kızılay’a yardımda bulunan ailelerden Bektaş Koyuncu, Emrullah İncesu, Hatice Sevinç, Fatma Aksakbağı sertifika ve kavurmalarını törenle aldılar.

Haber:  Enver Haykır

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kızılay’dan kurban bağışlayana kavurma

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!