Başkan Özmen’den Kurban Bayramı mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, yaklaşan Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Celal Özmen Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Tüm İslam Âleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.
Başkan Özmen; bayramların, birlik, mutluluk ve bir paylaşım olduğunu belirterek; “ Bayramlar, milli ve dini duyguların yoğunlaştığı, inanç ve geleneklerin heyecanla yaşandığı, toplumda milli birlik şuurunun daha da kuvvetlendiği, mutluluk, dayanışma ve paylaşma günleridir. Bütün bu değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle “yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı” simgelemektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, her türlü dayanışmayı ve bütünlüğü güçlü bir şekilde desteklemeliyiz. 
Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz. Değerli hemşehrilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize, YalıhüyükÜmüze sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum “dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Özmen’den Kurban Bayramı mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!