YALIHÜYÜK’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Yalıhüyük’de, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı Atatürk Anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

2014- 2015 Eğitim Öğretim yılının başlaması sebebiyle 15-19 Eylül tarihleri arasında İlköğretim Haftası  kutlamaları çerçevesinde, Yalıhüyük İlkokulunda   tören düzenlendi.

Garnizon Komutanı Cumhur Dilli Belediye Hesap İşleri Müdürü Osman Çınar , İlçe Milli Eğitim müdürü Nizamettin Doğan, daire amirleri, öğrenci, velileri  katıldı.

Haftanın anlam ve önemini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan,’’2014-15 Eğitim öğretim yılına Yalıhüyük İlkokulunda55 Yalıhüyük Ortaokulunda 39Yalıhüyük İmmam Hatip Orta okulunda 15,Yalıhüyük Çok Programlı  Anadolu Lisesinde 65 öğrencimiz ile 15 Kadrolu 4 ücretli  öğretmen ile hazır olarak Eğitim ve  Öğretime Başladık. 2 Taşıma servisi  ile de 24 öğrencimizi taşıyoruz.’’dedi.

Doğan konuşmasının devamında Bir  nesili yetiştirmek bizim görevimizdir.Eğer biz görevimizi layıkıyla yaparsak Mehmet  Akif’in ve  Türk Milletin Özlem duyduğu asrın neslini yetiştirebiliriz.Aksi takdirde 8 yaşında sigaraya ,10 yaşında hapa,12 yaşında içkiye ,14 yaşında  uyuşturucuya  taşımış  bir nesil ile karşılaşırız.Biliyorum ki işimiz çok zor.8 yaşında çocukların elinde akıllı telefonlar,eğitim açısından uygun olmayan Tv dizileri ,kontrolsüz çevre ve ilgisiz anne baba oldukça işimiz daha da zorlaşacak.Sevgili anne ve babalar en büyük yük sizlere düşüyor.Çocuklarımızı başarılı bir birey olarak yetiştirmek istiyorsak çocuklarımızın anasınıfından üniversiteye kadar ne yiyip ne içtiğini kiminle gezdiğini Tv ve telefonla ne kadar ilgili olduğunu bilgimiz dahilinde olmalıdır.’dedi.İlçe  Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan konuşmasının son bölümünde Öğrencilere de tavsiyelerde bulunarak  zeki olanının değil çok okuyanların başarılı olduğunu hatırlattı.

Yalıhüyük İlk öğretim okulunda düzenlenen programda sunuculuğunu yapan Saliha anıl şiirlerle ve güzel sunumu ile dikkat çekti.Öğrencilerin şiir okuması çeşitli skeçler sunması sonrası Öğrencilerin Okula yeni başlayan anasınıf  öğrencilerine ve birinci sınıf  öğrencilerine  hoşgeldiniz çiçeğini sundu.

IMG_3370

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!