BAKAN YARDIMCISI TÜFEKÇİ YALIHÜYÜK’DE İFTAR AÇTI

featured

Yalıhüyük  Müftülüğünün organize ettiği iyilik sofrasında bir hayır severde  iftar yemeği verdi.

İlahi  gurubunun  seslendirdiği eserlerle  Cumhuriyet  Meydanı’nda toplanan kalabalık daha sonra  semazen  gösterilerini izledi.

Orman ve  Su İşleri  Bakan  yardımcısı  Harun  Tüfekçi’de kısa  selamlama konuşmasında: “Böyle  güzel günlerde  böyle  güzel  insanlarla birlikte  olmaktan duyduğu mennuniyeti dile getirerek Yalıhüyük denince  aklımıza  hep birlik ve beraberlik gelir.Hep samimiyet ve ciddiyet  gelir.Milletvekilliği yaptım Bakan yardımcılığı yaptım.Sade bir vatandaş olarak da hep aranızda olacağıma söz  veriyorum.Siyaset  hepsi geçici önemli olan  gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır.Benim  nazarımda  Yalıhüyük  hoş bir seda bıraktı.İyiki evladınızım .İyiki bu bölgeden sizlere hizmet etmek nasip oldu” diye konuştu.

Belediye  Başkanı  Hasan Koçer’de konuşmasında: “Ramazanlarda birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde olmak için hep birlikte yan yana gelmeye çaba gösteriyoruz. Çok şükür bunu Yalıhüyük İlçemizde geleneksel olarak bu yıl da sürdürmek nasip oldu.

Bu günkü birliğimizi İyilik sofrası akşamını bizlere yaşatan hayırsever vatandaşlarımıza, bu günün feyzine uygun güzel bir program hazırlayan İlçe Müftülüğümüze yürekten teşekkür ediyorum. Türkiye 24 Haziranda önemli bir seçime gidiyor. Fitne ve fesadın mağlup olacağı bir başka tarih inşallah 24 Haziran olacaktır Bu güne kadar olduğu gibi Ülkemizin birlik ve beraberliği tarafında yer alan hemşerilerimiz yine aynı duyarlılıkla Ülkenin bekası için bir olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

İlçe  Müftüsü Önder  Özkan  konuşmasında: “İçinde bulunduğumuz günün  Rahmet ve bereket  ayı  olduğu gibi aynı zamanda kardeşlik ve dostluk ayıdır .Bu  tür  iftar  programlarında  bir araya gelmek  insanlar arasında  kardeşlik bağlarını daha da güçlendirir.” dedi.

Konya  İl  Müftüsü’de konuşmasında İlk  Müftülüğü Yalıhüyük’ün kuruluşu ile  burada yaptığını  ifade ederek birlik ve beraberlik açısından böyle güzel organizasyonların kıymetli  olduğunu söyledi.

Kaymakam  Yakup Güven’de konuşmasında; “Böyle  güzel bir günde ilçemizin kurulduğu  1991 yılında  görev yapmış  İl  Müftümüzü  Yalıhüyük’te ağırlıyor  olmaktan  mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından İl  Müftüsü  Ahmet Poçanoğlu’nun  İftar duası ile binlerce kişi birlikte  iftar açtı.

İyilik sofrası Programına Orman se  Su İşleri  Bakan yardımcısı  Harun  Tüfekçi, İl  Müftüsü  Ahmet Paçanoğlu, İlçe  Kaymakamı  Yakup  Güven, Belediye  Başkanı  Hasan  Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı  İsa  Akgül, Ahırlı Ak Parti  İlçe  Başkanı  Mustafa Öncü, Yalıhüyük  Ak Parti İlçe Başkanı Seyfeddin  Pişkin, MHP İlçe  Başkanı  Hasan  Akyıldız, kamu kurum amirleri ve ilçe  halkı katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAKAN YARDIMCISI TÜFEKÇİ YALIHÜYÜK’DE İFTAR AÇTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!