Başkan Koçer’den Berat kandili mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi olan bu müstesna gecede birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşanması gerektiğini belirtti.

Başkan Koçer mesajında, “Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan kurtuluş, af ve arınma anlamına gelen Berat Kandili; Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerinden biridir.” ifadelerine yer verdi.

“Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. İslam âleminin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığı mübarek Berat Kandili de böylesi gecelerden biridir.

Berat Kandili’nin, duaların yapıldığı, Allah’a arz edileceği ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliklerinden bol bol yararlanılan bir zaman olduğuna vurgu yapan Başkan Koçer, mesajında, “Bu anlamlı gecenin, aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, tüm İslam Aleminin ve Yalıhüyüklü hemşehrilerimin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’den Berat kandili mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!