YALIHÜYÜK ŞEHİR KONAĞI’NIN TEMELİ DÜZENLENEN TÖRENLE ATILDI

featured

Yalıhüyük ilçesinde yaptırılacak şehir konağının temel atma töreni, AK Parti Konya Milletvekili ve adayı Ziya Altunyaldız, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya milletvekili adayı Tahir Akyürek‘in katılımıyla yapıldı.

Altunyaldız, törende yaptığı konuşmada, AK Parti’li belediyeler ve hükümetle memleketi imar etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay da Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun devreye girmesiyle hizmetlerin her tarafta yayıldığını belirtti.

Yeni bir süreç yeni bir dönem başladığını, bu çıtayı yukarılara çekmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Altay, şehir konaklarının her ilçede şehrin simgesi haline geldiğini ifade etti.

AK Parti Konya milletvekili adayı Akyürek ise temeli atılan tesisin, sosyal kültürel ekonomik kalkınma projesi olduğunu söyledi.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan  Koçer’de konuşmasında; konuşmasında “Büyükşehir yasasıyla hizmetlerin onlarca kat arttığını belirterek “2 milyon olan belediye bütçemiz büyükşehir yasasıyla 20 milyon tl lik yatırıma dönüştü. Yalıhüyük adeta şantiyeye döndü. 24 Haziran seçimlerini cumhur ittifakıyla zafere ulaşacağından emin olduğumuzu haykırıyoruz” diyerek konuştu.

Konuşmalardan sonra platform üzerine konulan butonlara basılmak suretiyle Yalıhüyük şehir konağının temel atma töreni gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK ŞEHİR KONAĞI’NIN TEMELİ DÜZENLENEN TÖRENLE ATILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!