AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

featured

Ak Parti Yalıhüyük İlçe Başkanlığının 68. ilçe danışma meclisi toplantısı partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen 68. İlçe Danışma meclisi toplantısına Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, İl yönetim kurulu üyeleri Necati Sametoğlu, Yavuz Selim Özkan, Cengiz Küçük, İlçe Başkanı Seyfeddin Pişkin, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet İnce, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantısının açılış ve selamlama konuşmasını Ak Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı Seyfeddin  Pişkin yaptı.

Yalıhüyük Belediye başkanı Hasan Koçer’de toplantıda yaptığı konuşmada İlçede yapılan Çalışmalar  hakkında  bilgi verdi.

Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’da 68. İlçe Danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşma da Siyasetçi olarak tek bir derdimiz var, bu vatana, bayrağa ve asil milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bizler koltuklarda oturmak için değil bu kutlu davanın gücüne güç katmak için varız. Asla koltuklardan güç almamalıyız. Her zaman donanımlı olmak zorundayız AK Parti’de eski dava arkadaşı diye bir şey yoktur. Herkes dava arkadaşımızdır. Bu dava için koşturan herkes aynı yolun yolcularıdır. Siyaset de yenilenmeler olur, görevlerde değişimler yaşanabilir fakat bu davaya hizmet etmiş olan herkes eski, yeni demeden dava arkadaşıdır ve aynı eş değerdedir. Her zaman görevimizi en iyi şekilde yapmanın bilincinde olmalıyız ki bizden sonra görev alacak olan kardeşlerimize daha iyi bir AK Parti bırakabilelim. Bu güne kadar AK Parti’de görev alarak en güzel şekilde hizmet etmenin yarışı içerisinde olan kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi.

Görüş alışverişlerinin paylaşıldığı konularla toplantı sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!