Güzel hava piknikçileri sevindirdi

featured

İlçemizde kış mevsimi boyunca bir yere açılamayan halkımız, sıcaklıkların biraz artmasıyla kendini pikniğe attı…

  

İlçe sınırları içerisinde bulunan güzelim yemyeşil piknik bölgeleri, sıcaklıkların artması ile insanlarla dolup taşmaya başladı.

Genelde tüm insanların özlemini çektiği piknik mevsimi Yalıhüyük’te daha erken başlamış gözüküyor. Uzun süre bir yere çıkamayan halkımız stres atabilmek için fırsat buldukça karın erken kaybolduğu bölgelere akın etmeye başladılar. Saatlerce bu güzel ve yemyeşil bitki örtüsüyle kaplı Muallez ve Yirce ismiyle anılan yerler insanların akın akın doldurmalarıyla oldukça şenlendi.

Yalıhüyük insanının en büyük alışkanlıklarından biri olan piknik mevsiminin bu yıl biraz erken gelmesi yediden yetmişe herkesin yüzünü güldürdü. İlçemizde elbette her mevsimin ayrı bir güzelliği var ama hiçbir mevsim ilkbahar mevsiminin yerini tutmuyor. Bu güzellikleri yaşamanın özlemini çekmekte olan Avrupa'da ve Türkiye’nin bir çok şehrinde yaşayan hemşehrilerimizin de bu mevsimde ilçemize gelerek bu güzellikleri yaşamalarını arzu ediyoruz. Elbette ki onlarda bu güzelliklerin farkındalar ama ne yazık ki hayat şartları birçok hemşehrimize bu olanağı tanımıyor.

Haber: İbrahim ÖZDEMİR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Güzel hava piknikçileri sevindirdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!