Nürnberg’de 1. Olağan Kongre yapıldı

featured

Yalıhüyük e.V. Nürnberg'in 1. Olağan Kongresi yapıldı. İşte derneğin konuyla ilgili açıklaması…

 

Yalihüyük e.V. Nürnberg'in 1. Olagan Kongresi

Tüzügümüzde de belirtildigi gibi senede bir yapilmasi gereken olagan Kongremiz 17 Haziran 2007 tarihinde gerceklestirilmistir.

Bir önceki yönetim kurulu, Nürnberg'te yasayan tüm Yalihüyük'lü hemsehrilerimize Yalihüyük e.V. Nürnberg'in birinci olagan kongre davetiyesini gönderip, bu davete üye olanlarin yani sira üye olmayanlarin da katilmalarinin dernegimizin gelecegi acisindan ne kadar önemli oldugunu belirtmisler ve herkesin bu kongreye istirak etmelerini rica etmislerdir.

Nitekim katilimin beklenilenin üzerinde olmasi biz Yalihüyük e.V. Nürnberg yönetimine büyük moral olmus ve yapabileceklerimiz konusunda bizleri cesaretlendirmistir.

Kongreye davetiyelerde belirtilen program dogrultusunda baslanmis, saygi durusu ve Istiklal Marsi'ni mütaakip Yalihüyük e.V. Nürnberg'in eski yönetim kurulu baskani Sinan Albayrak bir konusma yapmis ve yönetim kurulundaki arkadaslari ile yaptiklari icraatlari kisaca anlatmistir. Önemle degindegi konular arasinda, dernegimizin kücük bir oda icerisinde kuruldugu ve bir sene sonraki kongrenin 3 katli ve dernegimizin kullaniminda olan bir binada gerceklestiriliyor olmasinin iyi anlasilmasi gerektigini ve bunun yaninda gerceklestirdikleri senliklerin giderlerinin dernegin kasasi yerine yönetimdeki arkadaslarin ve yardimsever hemsehrilerimizin katkilari ile yapildigini ve su anda dernegin borcu olmayip tam aksine yeni yönetimede biraz para birakacaklarini anlatmistir. Daha sonra yeni yönetim kurulunu secebilmek icin tarafsiz bir divan kurulu secilip mevcut yönetim fes edilmistir.

Kongrede sadece sayin Orhan Acar adayligini aciklamis ve baska aday da olmadigi icin oylamaya gecilmistir. Kongreye katilanlarin tamaminin desdegini alarak baskanliga secilmistir. Arkasindan yönetime girecek 10 arkadas belirlenip onlarda kongreye katilanlarin oyuna sunulmus ve bu arkadaslarda tam destek almislardir.

Yönetim kurulunun secilmesinin arkasindan baskan sayin Orhan Acar bir tesekür konusmasi yapip; "Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir" diyerek calismalarinin devam edecegini belirtmis ve ilk müjdeyi vermistir. Cocoklarimizin egitimi icin su anda bir Alman ögretmenle görüstüklerini ve en kisa zamanda bundan bir sonuc alacaklarinin müjdesini vermistir.

Fahri Baskanlarimiz:

Süleyman Acar

Abdullah Kankaya

 

Orhan Acar baskanliginda Yönetim Kurulu su sekilde olusmustur:

BASKAN : Orhan Acar

2.BASKAN : Sinan Albayrak

MUHASEBE : Mustafa Bilge (Haci)

MUHASEBE YRD. : Mustafa Güney

SEKRETER : Selami Bilge

SEKRETER YRD. : Hasan Tuna

DENETLEME : Cemal Aygün

DERNEK GÖREVLISI: Ramazan Vurmaz

DERNEK GÖREVLISI: Nejmi Aktürk

DENETLEME : Rafet Tuna

HALKLA ILISKILER : Ali Ak

 

DiVAN KURULU:

-Serdar Halatçı

-Hikmet Sayar

-Mümin Albayrak

 

Yeni olusumun tüm Yalihüyüklü hemsehrilerimize ve Yalihüyük e.V. Nürnberg'e hayirli olmasisini temenni ederiz.

_
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Nürnberg’de 1. Olağan Kongre yapıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!