Ilıca Aile Restaurant’ı yandı

featured

Seydişehir Ilıca mevkiinde bir süre önce Tabiat varlıkları Koruma Kurulu tarafından sit alanı üzerine yapılan ve 2007 yılı Ağustos ayına kadar faal olarak çalışan restaurant  bu gün saat 12.05 sıralarında bilinmeyen bir sebepten çıkan yangınla cayır cayır yandı.  

Yangının çıkması ile çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 20 personel 3 arazör ve 4 su tankeri ile yangına müdahale etti. Yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangına Seydişehir belediyesi itfaya ekipleri müdahale etti. Çatı katında bulunan ahşap kaplamalarının yanıcı olması ve alanın dar olması ile zor anlar yaşayan itfaya ekiplerinin müdahalesine rağmen kullanılmayan gazino binasının üst katı ve çatı katı komple yandı.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Makine Park Amiri Memiş Bayar  “Yangın ihbarını aldıktan 6 dakika sonra olay yerine intikal ederek yangına müdahale ettiklerini” söyledi.  Olay yerine gelen polis ekipleri yangının çıkış sebebi hakkın inceleme başlattı.

Yangın sonrası Ilıca Aile Restaurant’ı tamamen yanarken, vericilere bağlı elektrik kabloları kullanılmaz hale geldi. Bu nedenle vericilere elektrik gönderilemeyeceği açıklandı.

Restaurant’ın boş olması ve yangının ağaçlık bölgeye sıçramadan söndürülmesi faciayı önledi. 

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ilıca Aile Restaurant’ı yandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!