Yalıhüyük’te Akyıldız ve Şen ailelerinin düğün merasiminde sevenleri yeni çiftleri yalnız bırakmadı…
Yalıhüyük Belediye Düğün salonunda düzenlenen düğün merasiminde MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız’ın kızı Şükriye Akyıldız ile Mustafa oğlu Mustafa Şen evlendi.
Düğüne 21.Dönem Konya Milletvekili Hasan Kaya ile Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen ve çevre belediye başkanları katıldı.
Yeni çift için mesaj gönderen MHP Genel başkanı Dr.Devlet Bahçeli, MHP Genel başkan yardımcısı Faruk Bal, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı Mustafa ve Şükriye çiftini kutladı.
Işıklar altında Belediye Düğün Salonu’na gelen yeni çift ilk dansını da yaptı. Misafirlerden büyük alkış alan çift, orkestranın çaldığı birbirinden güzel parçalarla güzel anlar yaşandı..
Düğüne katılan Yalıhüyük’ün emektar sanatçıları Hasan Kaya, Muzaffer Sarıkaya’nın yanı sıra Bozkır’ın yerel sanatçısı Niyazi Coşkun yeni çıkardığı ”Vurdun beni” isimli albümünden seslendirdiği hareketli parçalarla davete katılan misafirlerin coşkusunu zirveye çıkardı.
Takı merasiminden sonra çalınan oyun havaları ile eğlenen Mustafa-Şükriye çifti ve düğüne gelen misafirler unutulmaz bir gece yaşadılar.
Haber: Fatih Atalay