Akyıldız ve Şen ailelerinin mutlu günü

featured

 

Yalıhüyük’te Akyıldız ve Şen ailelerinin düğün merasiminde sevenleri yeni çiftleri yalnız bırakmadı…

Yalıhüyük Belediye Düğün salonunda düzenlenen düğün merasiminde MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız’ın kızı Şükriye Akyıldız ile Mustafa  oğlu Mustafa Şen evlendi.

Düğüne 21.Dönem Konya Milletvekili Hasan Kaya ile Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen ve çevre belediye başkanları katıldı.

Yeni  çift için mesaj gönderen MHP Genel başkanı Dr.Devlet Bahçeli, MHP Genel başkan yardımcısı Faruk Bal, MHP Konya Milletvekili Mustafa  Kalaycı Mustafa ve Şükriye çiftini kutladı.

Işıklar altında Belediye Düğün Salonu’na gelen yeni çift ilk dansını da yaptı. Misafirlerden büyük alkış alan çift, orkestranın çaldığı birbirinden güzel parçalarla güzel anlar yaşandı..

Düğüne katılan Yalıhüyük’ün emektar sanatçıları Hasan Kaya, Muzaffer Sarıkaya’nın yanı sıra Bozkır’ın yerel sanatçısı Niyazi Coşkun yeni çıkardığı ”Vurdun beni” isimli albümünden seslendirdiği hareketli parçalarla davete katılan misafirlerin coşkusunu zirveye  çıkardı.

Takı merasiminden sonra çalınan oyun havaları ile eğlenen Mustafa-Şükriye çifti ve düğüne gelen misafirler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Akyıldız ve Şen ailelerinin mutlu günü

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!