Arasöğüt köyüne kanalizasyon hattı yapılıyor

featured

Yalıhüyük’e bağlı Arasöğüt köyü kanalizasyon hattına kavuşuyor.

 

Arasöğüt muhtarlığının 2009 yılında İller bankasına müracaatı üzerine kapsama alınan 2400 metrelik kanalizasyon hattı ve fosseptik çukuru yapım çalışmaları başladı.
Arasöğüt muhtarı Hüseyin Demirci’den alınan bilgilere göre Köylere hizmet götürme birliğinin kontrolünde 1300 metrelik alanın ve çürütmeli fosseptik çukurunun yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Arasöğüt Muhtarı Hüseyin Demirci;”2009 yılındaki müracaatımız kabul gördü. Köylere hizmet götürme birliğinin destekleri ile ilk etapta 1300 metre uzunluğunda 200 lük büzleri döşetiyoruz. Çürütmeli fosseptik çukuru yapım çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarımızda bu bölümü 3 ay gibi bir süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. İl özel idareden gelecek yardımlarda kalan 1104 metrelik büz hattını tamamlamayı hedefliyoruz. Altyapı çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Sayın Muharrem Eligül’e daha önce görev yapmış Kaymakamlarımıza Köylere hizmet götürme birliği üyelerine İl ve İlçe özel idare müdürlüğümüze teşekkürü borç bilirim.”dedi.
Çalışkan Muhtar çalışmaların bununla sınırlı olmadığını belirterek Muhtarlık binası ve Köy mahalle yollarının da kilitli parke taşı ile kaplanacağının müjdesini verdi.

Arasöğüt  muhtarı Hüseyin Demirci ile yapılan röportaj videolar bölümündedir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Arasöğüt köyüne kanalizasyon hattı yapılıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!