Aktaş Mantar emin adımlarla..

featured

Yalıhüyük’te faaliyet gösteren Aktaş Mantar üretim tesisleri üretimde kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

 

Yaklaşık bir ay önce ilk ürünün çıkması ile dikkatleri üstüne çeken Aktaş Mantar emin adımlarla yoluna devam ediyor. Üç etap ürün kesiminin tamamlandığını belirten Aktaş Mantar üretim tesisleri sahiplerinden Ahmet Aktaş kapasitelerini her geçen gün artırmak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
Ahmet Aktaş, Mantar üretim tesislerinin İlçenin en büyük işletmesi olduğunu belirterek hızla büyüyen ve gelişen bir tesis olma yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerin söyledi.
Aktaş Konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;’’Küçük ve şirin bir İlçede böylesine büyük bir tesis kurmuş olmaktan oldukça mutluyum, Yalıhüyük adına gururluyum. Yıllardır Avrupa’da bu günlerin hayalini kurarak yaşadım. Doğup büyüdüğümüz topraklarla ödeşmek İlçeme ve memleketimize hizmet vermek için böyle bir işletme açma ihtiyacı duydum.
Yaptığımız  işten memnunuz.üç etap kesim gerçekleştirdik.Bunun üçüncüsünü bu günlerde bitirmek üzereyiz.Şuana kadar 13 ton mantar ürettik.Çok şükür bunları pazarladık.Hedefimiz  yılın 12 ayında kademeli olarak üretimi sürdürmek.Bunun için çalışmalarımız  tüm hızı ile devam ediyor.’’dedi.
Üretimlerinin kararlılıkla devam edeceğini belirten Ahmet Aktaş;’’Hata yapma şansımız yok. İşimizi sevmek ve iyi yapmak mecburiyetindeyiz. İşletmemizde 18 kişi ekmek iyiyor. Bütün bu düşüncelerimi tüm çalışanlarıma anlatıyorum. Yalıhüyük halkından manevi destek bekliyorum. İnşallah yakın bir zamanda Yalıhüyük’ü Mantar konusunda marka yapmak Türkiye’de söz sahibi olmak istiyoruz.’’dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Aktaş Mantar emin adımlarla..

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!