“TAPUDA BİR GÜN” ayakta alkışlandı

featured

Tapu ve Kadastro çalışanlarının tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü personelinin sahne aldığı “TAPUDA BİR GÜN” adlı tiyatro gösterisi Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezinde  sahnelendi.
Meram Belediyesinin destekleriyle hazırlanan Konya’ nın üst düzey yöneticilerinin de izlediği Tapu ve Kadastro Konya Bölge Müdürü Tugay Kaya’ nın yazdığı  Konevi Kültür Merkezi Yönetmeni Mustafa Akbulut’ un düzenleme ve yönetmenliğini yaptığı “TAPUDA BİR GÜN” oyununda Tapu Müdürlüklerinde yaşanan günlük olaylar bazen eğlenceli bazen düşündürücü şekilde anlatıldı.
Bir işlem için sunulan vekaletnamenin nasıl doğrulandığı, kimlik belgesinin, imza örneklerinin nasıl araştırıldığı eğlenceli bir şekilde anlatılan oyunun en önemli özelliği de oyuncuların ve teknik ekibin tamamının kurum personeli olması.
İzleyicilerin dakikalarca ayakta alkışladığı oyunun sonunda konuşan Bölge Müdürü Tugay Kaya amaçlarının kurumun tanıtımına katkıda bulunmak olduğunu, çalışanlarının nasıl bir ortamda çalıştıklarını göstermek ve tüm belgelerin taşınmaz ve tapu malikinin güvenliğini sağlamak adına istendiğini anlatmak ve kurum çalışanlarımızın istediklerinde güzel şeyleri de başarabileceklerini göstermek olduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
“TAPUDA BİR GÜN” ayakta alkışlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!