AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı ve Bayramlaşma Yapıldı

featured

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Ak Parti MYK Üyesi Konya Milletvekili Tahir Akyürek’in katılımı ile Yalıhüyük İlçe teşkilatında gerçekleşti.

AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanlığı  tarafından yapılan toplantıya Ak Parti MYK Üyesi Konya Milletvekili Tahir Akyürek , İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ay ,Mustafa Hançerli ,Mehmet Taylan ,Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Pişkin , AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet İnce, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meltem Gözel, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, , mahalle başkanları, ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Yalıhüyük ilçe Başkanı Yusuf Pişkin  “. AK Partimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan göstermiş olduğu 2023 hedeflerine doğru büyük bir şevk ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. İlçemizdeki çalışmalarda Belediyemiz teşkilatımız ile birlikte omuz omuza yürek yüreğe sürdürüyoruz.’’dedi.

Ak Parti MYK Üyesi Konya Milletvekili Tahir Akyürek’de konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ve Milletvekili döneminde Yalıhüyük le hep iç içe olduğunu belirterek bu güzel ilçemize hizmetlerimiz sürecek dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de konuşmasında; Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Hükümetimizin desteği, Milletvekillerimizin katkısı, İl ve İlçe teşkilatlarımızın yan yana omuz omuza vererek çalışmalarımız meyvelerini her daim vermiştir. Vermeye de devam ediyor. Diyerek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısının ardından Milletvekili Tahir Akyürek esnaf ziyareti yaptı vatandaşların bayramını kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı ve Bayramlaşma Yapıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!