Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta Suğla Arazisini Eken Çiftçilere Su Sorununu Çözecek Proje Müjdesi

featured

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Yalıhüyük İlçesini ziyaret etti.

Usta’yı Cumhuriyet Meydanında Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Başkanı Yusuf Pişkin, Meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

İlçede yapımı süren Millet Bahçesini ve peyzaj çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet meydanında incelemelerde bulunan Milletvekili Leyla Şahin Usta daha sonra çiftçilerle bir araya geldi.

Çiftçilerin arazi sulama konusundaki sorunları konusunda bilgi alan Usta; Bölgesel olarak Yalıhüyük, Ahırlı, Seydişehir ve Bozkır ilçelerinin Suğla arazisinde su problemi konusunu Suğla barajına yapılması söz konusu olan proje ile çözüme kavuşturulacağını belirterek, çiftçilere müjdesini verdi.

Ayrıca kuraklık nedeniyle suğla arazisinde ecri misil usulü ile ekim yapan çiftçilerin bu yılki ödeme yapmaması için çalışma yapılacağını söyledi.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta, İlçedeki esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaretinin son bölümünde ise Belediye Başkanı Hasan Koçer’i makamında ziyaret ederek İlçenin sorunları çözüm noktaları ve İlçeye yapılan yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Meydan düzenlemesi ve millet Bahçesi için belediye başkanı Hasan Koçer’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek; Sayın Milletvekilimize İlçe hakkında bilgi verdik. Projelerimizi anlattık. Sorunlarımızı dile getirdik. Göstermiş olduğu ilgi ve alakandan dolayı kendisine Şahsım ve İlçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman desteğini gördük ve görüyoruz. ’ifadelerini kullandı.

Usta’nın Yalıhüyük Ziyaretine İl Başkan yardımcıları, İlçe Koordinatörü, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve İlçe başkanları eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta Suğla Arazisini Eken Çiftçilere Su Sorununu Çözecek Proje Müjdesi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!