Başkan Koçer’den Kadir Gecesi Mesajı

featured

Başkan Hasan Koçer mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Koçer, “Kadir Gecesi bin aya değer, bir ömre bedel bir gecedir. Kur’an gecesi olan bu gecede ibadetlerimizde, yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bu günü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz” dedi.

Koçer; “Rahmet ve bağışlanma ayı olan Ramazanın son günlerini yaşarken bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne erişmenin huzurunu yaşıyoruz. Kur’an-ı Kerim’de, ‘Şüphesiz, biz onu Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.’ diye belirtilen bu müstesna geceyi, inanıyorum ki hepimiz gönül dünyamızı aydınlatmak için dualarla geçireceğiz. Rabbim, hepimize bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel şekilde faydalanmayı ve Ramazan Bayramı’na erişmeyi nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasını ve hemşerilerimizin maneviyatı yüksek bu özel gecesini tebrik ediyor, Rabbimden bizleri tekrar aynı sofralarda buluşacağımız ve birlikte nice bayramlar yaşayacağımız huzurlu günlere ulaştırmasını diliyorum. Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’den Kadir Gecesi Mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!