Yalıhüyük’te Kursiyerler Çalışmalarını Sergiledi

featured

Yalıhüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla Sıfır Atık Temalı etkinlikler ve açılan kursların sergilerini içeren etkinlik düzenlendi.

Yalıhüyük Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliklerde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurslarının yanı sıra Komek bünyesinde açılan kursların da yılsonu etkinliği gerçekleşti.

Öğrencilerin skeçleri, oyunları, Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerlerin verdiği enstrümantal müzik gösterilerinin yanı sıra ‘Atma, Tasarla! Sıfır Atık Ve Geri Dönüşüm sergisi, fotoğraf sergisi, dikiş nakış sergisi gibi dallarda kursiyerlerin yaptığı çalışmalar sergilendi.

Zeka oyunlarının gerçekleştiği etkinlikte Kaymakam İbrahim Yazıcı Öğrencilerle Mangala oyunu oynadı.

Yarışmalarda başarılı olanlara ödüllerini İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı Belediye Başkanı Hasan Koçer, Jandarma Komutanı Servet Urhan verdi.

Sıfır atık ve geri dönüşüm alanında öğrencileri ile çalışma yürüten Sedef Kocaman yemek atıklarından elde ettikleri kompostolarla organik gübre tanıtımı yaptı.

Bu projeyi tanıtan Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni Sedef Kocaman Üretilen gübreyi okul bahçesinde ekilen sebzeler üzerinde kullandıklarını ve sonuçların oldukça başarılı olduğunu dile getirdi.

Etkinlik sonunda Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve davetliler açılan sergileri ziyareti sonucunda program sona erdi.

Programa Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer,İlçe  Jandarma Komutanı Servet Urhan,İlçe  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kandırmaz,Protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Kursiyerler Çalışmalarını Sergiledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!