Yalıhüyük Belediyesi Muharrem ayı dolayısı ile Aşure programı düzenledi

featured

Geleneksel olarak her yıl Muharrem ayı içerisinde düzenlenen Aşure etkinliğine İlçe halkı her zaman olduğu gibi yine yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik öncesi Merkez Camiinde Mevlidi şerif okutuldu.

Program İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya nın duası ile başladı. Yalıhüyük Merkez Cami önünde namaz çıkışı düzenlenen etkinlikte Kaymakam İbrahim Yazıcı ve Belediye Başkanı Hasan Koçer vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure; Birlik, Beraberlik ve Paylaşmanın Simgesidir diyen Belediye Başkanı Hasan Koçer;

Öncelikle Muharrem ayının şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün de Muharrem ayı dolayısıyla Merkez Cami önünde  gerçekleştirilen aşure etkinliğinde hemşerilerimizle bir araya geldik. Bu güzel etkinlikte bizleri büyük bir teveccühle, samimiyetle ve güler yüzle karşılayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Aşure; birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesidir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Kaymakam İbrahim Yazıcı’da Muharrem ayında yapılan Aşure etkinliğinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak ,Programı düzenleyen Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’e teşekkür etti.

Programa İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı,Ahırlı Kaymakamı  Alperen Celepci,Belediye Başkanı Hasan Koçer İlçe emniyet amiri,İlçe Jandarma Komutanı Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Belediyesi Muharrem ayı dolayısı ile Aşure programı düzenledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!