Yalıhüyük deprem bölgesi için tek vücut oldu (video haber)

featured

Yalıhüyük Kaymakamlığı, Belediyesi Kamu ve kurumlar vatandaşlar deprem bölgesine gönderilmek üzere erzak temini yaparak bir kamyon dolusu erzakı deprem bölgesi olan yerlerden birisi olan Hatay’a gönderdi.

Yalıhüyük’te Belediye öncülüğünde depremzedelere yardım eli uzatabilmek için başlatılan yardım kampanyasına, Yalıhüyük belediyesi, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarlıkları ile gönüllüler destek veriyor.

Bir kamyon dolusu toplanan battaniye giyecek ve yiyecek maddeleri deprem bölgesi Hatay’a dualarla uğurlandı.

Konu ile bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Koçer; Çok üzgünüz 10 ilimizde deprem meydana geldi.Acımız büyük.Bu açıyı tüm Yalıhüyük halkı olarak yürekten paylaşıyoruz.Yalıhüyük olarak Kaymakamımızın öncülüğünde Belediyemiz,muhtarlarımız ve ilçe halkımız olarak yardımlarımızı toplayarak bir kamyon dolusu er zağı Hatay ilimize gönderiyoruz. Ayrıca belediyemiz tüm personeli meclis üyelerimiz olarak da nakti yardımda afat aracılığı ile bulunuyoruz. Dedi.

Edinilen bilgilere göre Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzer üç kişi Hatay İline görevlendirildi.Ayrıca İlçe Halkından Kaynakçı sanatkarlar da kendi intiyasifleri ile Hatay depreminde enkaz çalışmalarına katılmak üzere yola çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük deprem bölgesi için tek vücut oldu (video haber)

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!