Yalıhüyük’ün İlk TOKİ Konutlarında Anahtar Teslimi Başladı

featured

Yalıhüyük’te yapımı tamamlanan 59 konut projesinin sona ermesi ile hak sahibi olanlar anahtarlarını teslim aldılar.

Yalıhüyük’ün uzun yıllardır beklediği TOKİ Konutları hayali, Belediye Başkanı Hasan Koçer’in göreve geldiği ilk günden yaptığı yoğun çalışmalarla gerçeğe dönüştü.

Yapımı tamamlanan 59 adet konutta hak sahiplerine ilk anahtar teslimini yapan Başkan Koçer;’ TOKİ sosyal konutları için sözümüzü yerine getirdik. Bugün 35 adet konut için anahtar teslimini yaptık. Yarında kalan tüm konutlarımız hak sahiplerine dağıtılmış olacak” dedi.

Koçer; ’İlçemizin en gözde yerinde yaptığımız ilk TOKİ konutlarımız hemşerilerimizden büyük ilgi gördü. Hemşerilerimizin bizden 2. etap içinde istekleri var. Bizde yılmadan, usanmadan Ankara’da görüşmelerimizi yapıp, yeni konutlar yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yalıhüyük için her projemizde olduğu gibi TOKİ projesinde de desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz diyen, Belediye Başkanı Hasan Koçer, “Her bir projemizde hep yanımızda olan AK Parti Konya Milletvekillerimiz, önceki dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, bürokrat ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Teslim aldıkları konut anahtarları ile mutlu olan hak sahipleri Başkan Koçer ve yetkililere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’ün İlk TOKİ Konutlarında Anahtar Teslimi Başladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!