Tüfekçi Gazetecilerle bir araya geldi

featured

 

Konya Milletvekili Harun Tüfekçi Seydişehir Seyhan otelde Gazetecilerle bir araya gelerek İktidarları döneminde yapılan çalışmaları, Seydişehir’de hayata geçirilen projeleri ve yapılacak icraatları tüm detayları ile anlattı.

 

 

Toplantının açılış konuşmasını Seydişehir Ak Parti İçe Başkanı Kemalettin Atalay yaptı. Atalay konuşmasında;’’Ak Parti iktidarının geçtiğimiz 10 yıl içerisinde büyük projelere imza atmıştır. Eğitimden Bayındırlığa kamu binalarından okullara büyük hizmetler vermiş, Ülkemiz teknoloji ile donatılmıştır.’’dedi.
Daha sonra söz alan Konya Milletvekili Harun Tüfekçi Konya’ya ve Seydişehir’e birçok hizmetin kazandırıldığını belirterek, halkın dilini bilen sorunları ile dertleşen sevinçlerini paylaşan bir iktidarın iş başında olduğunu, bunun Baş mimarı Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın öncülüğünde Tüm Ak Partili Milletvekili ve parti yöneticileri ile el ele omuz omuza Ülke kalkınması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Tüfekçi Konuşmasının devamında;’’Konya İlimiz ve Seydişehir’imiz iktidarımız dönenimde oldukça önemli hizmetler almıştır. Mavi tünel projesi Konya ile birlikte Seydişehir Beyşehir Yalıhüyük, Ahırlı, Bozkır, Çumra ve bu bölgeye yakın olan beldelere önemli katkı sağlayacaktır. Yine Suğla sulama projesi, Seydişehir sulama projelerinin tamamlanması ile sulu tarıma geçileceği ürün çeşitlilerinin artacağını hep birlikte göreceğiz.’’dedi.
Seydişehir’e bir çok önemli projenin hayata geçirildiğini ve tamamlanmak üzere birçok projenin yapıldığını kaydeden Konya Milletvekili Harun Tüfekçi;’’Kapalı spor salonu 300 gün içinde hizmete girecek.Sağlık alanında 75 yatak kapasiteli hastanenin ihalesi yapıldı.Seydişehir Voleybol takımının başarı yakalamasında spor salonunun yenilenmesi modernize edilmesi yönünde spor toto dan girişimlerimiz  sonucu 250 bin Tl  ödenekle yenilemesini yaptık.Spor salonunun yanında bulunan 100 bin m2 alanın kazanılmasında önemli katkılarımız  var.60 evler mevkiinde bulanan stadyuma sentetik çim saha sözünü aldık.
Organize sanayi bölgesinin yüksek planlama kapsamından çıkartılmıştı. Girişimlerimiz sonucu yeniden kapsama aldırdık. Sanayi bakanlığından 10 trilyon ödenek ayırttık. Eğitime de büyük önem verdik. Seydişehir’e Fen lisesini kazandırdık Anadolu Öğretmen lisesini kazandırdık. Bölge ceza evi ile yapılan çalışmalara katkı sağladık. Konya-Antalya duble yol çalışmalarına büyük önem verdik. Alacabel’e tünel açılması yönünde proje kapsamına aldırdık. Maliyetinin 100 trilyon olması bekleniyor.2015 yılında da bitirilmesi bekleniyor.’’dedi.
Tüfekçi Konuşmasının son bölümünde Seydişehir Belediye Başkanına yüklenerek;’’Üç yıldır  bir proje ile gelmedi. Başkan projeleri ile gelsin destek verelim. Seydişehir’de kurumların taşı bir araya atmak zorunda Belediye Kaymakamlık ve siyasi iktidar birlikte hareket ederse daha verimli olacak. Hizmet akışı daha fazla olacaktır.’’dedi.
Tüfekçi konuşmasının son bölümünde CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’a da göndermede bulunarak ‘’Eti AŞ. nin özeleştirilmesinde Sayın Atilla Kart siyaset yapmıştır. Orada bulanan işçileri yanlış yönlendirmiştir. Sayın Kart iki yıldır neden Seydişehir’e gelmiyor. Diye konuştu. Seydişehir’de özelleştirmenin sağlıklı yapıldığını kaydeden Tüfekçi 4/C çalışanların durumlarını bildiklerini bu güne kadar kayda değer iyileştirmelerin yapıldığını 225 bin belediye çalışanının sorunu nasıl çözülmüşse 4/C nin de sorununu bu iktidarın çözeceğini sabırlı olunması gerektiğini ifade ederek sözlerini tamamladı.
Toplantının son bölümünde İl Genel Meclisi üyesi Sadettin Kuyucak 2011 yılında Seydişehir ve köylerinde yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi vererek, yol yatırımından Kanalizasyon yatırımına su yatırımından tarım sulama yatırımlarına kadar bir çok projenin hayata geçirildiğini devam etmekte olan projelerinde 2012yılnıda tamamlanacağını ifade etti.
Seyhan Otel de yapılan kahvaltılı toplantının sonunda Konya Milletvekili Harun Tüfekçi gazetecilerin sorularını cevaplaması ile toplantı sona erdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Tüfekçi Gazetecilerle bir araya geldi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!