Yalıhüyük’te Cumhuriyet bayramı coşkusu yaşandı

featured

Cumhuriyet Bayramı Yalıhüyük’te düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen program İlçe Kaymakamı Ertuğrul Bayram ve Belediye Başkanı Hasan Koçer’in vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile başladı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Kaymakamı Ertuğrul Bayram yaptı. Bayram Konuşmasında;’’

Mustafa Kemal ATATÜRK’ün liderlik dehasının tüm dünya tarafından kabul görmesini sağlayan, muhteşem bir bağımsızlık mücadelesinin sonucunda canla, güçlüklerle, acı ile elde edilmiş bir zaferdir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetimi ve yasalarıyla laik temellere oturmasını,  toplumun çağdaşlaşması izlemiştir. Gelecek 10 yıllara 100 yıllara Türkiye’yi toplumsal çağdaşlaşma taşıyacaktır. Bu süreç kültürde, sanatta, eğitimde ve bilimde ilerlemedir.

Şimdi bizim görevimiz ve sorumluluğumuz ülkemizi, devletimizi ve cumhuriyetimizi daha ileri taşımak ve borcumuzu en güzel şekilde ifa etmektir. Bunu da Atamızın “ belirttiği gibi Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’’ şiarıyla hayata geçirmektir. Dedi.

Daha sonra öğrencilerin şiir okuması çeşitli gösterilerle devam eden bayram programda yine öğrencilerin oyunları ile sürdü. Program Öğrencilerin geçit töreni ile sona erdi.

Programa İlçe Kaymakamı Ertuğrul Bayram, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Cumhuriyet bayramı coşkusu yaşandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!