Türk Eğitim Sen üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi

featured

Öğretmenlik için sınav kriter değil sendikamız sınavsız geçiş için mücadele ediyor. Yetkili sendika sınav puanını düşmesini öneriyor

Yalıhüyük Komek binasında gerçekleşen toplantıda Türk Eğitim Sen temsilcisi Mustafa Metli açış konuşmasında davete katılanlara teşekkür etti.

Toplantıya katılan Konya Türk Eğitim Sen 1 No.lu Şube Başkanı Ali Köç Yalıhüyük’te yetkili sendika olduklarını dile getirerek üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Öğretmenlerin özlük sorunlarını dile getiren Konya Türk Eğitim Sen 1 No.lu Şube Başkanı Ali Köç Öğretmenlerin özlük hakları ile ilgili abartılı açıklamaların yapıldığını Asgari geçim indiriminin olmadığını söyledi Konuşmasının devamında ;’’Sendikaların görevi talep etmek, kamuoyu oluşturmak. Bu da bize düşüyor. Öğretmenlik için sınav kriter değil sendikamız sınavsız geçiş için mücadele ediyor. Yetkili sendika ise sınav puanının düşürülmesini öneriyor. Bu doğru değil. Öğretmenlerimizin haklarını korumak için Türk Eğitim Sen olarak kamuoyu oluşturmaya ve hakları için takipçi olmaya devam edeceğiz. ’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Türk Eğitim Sen üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!