Yalıhüyük’te Sivrisinek Ve Haşere İle Etkin Mücadele

featured

Yalıhüyük Belediyesi vatandaşların sivrisinek ve haşerelerle mücadelesinde en etkili yöntemleri kullanarak ilaçlama çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Yaz aylarında sıcak hava ile birlikte artan sivrisinek ve haşere sorununa karşı vatandaşların etkilenmemesi adına ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, “Su havzaları, su birikintileri, açık bırakılan rögarlar, atık kovalar vb. yerlerde sayıca fazla olan sinek ve haşere problemini en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Sivrisinek ve haşere sorununu ortadan kaldırmak için etkin mücadele veriyoruz.’’ Dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü ile koordinasyonlu olarak çevre sağlığı ilaçlama sinekle mücadele toplantısı yaptıklarını ifade eden Başkan Koçer:’’

Büyükşehir belediyemiz ve İlçe Belediyemizin Son teknoloji alet ve araçlarla ilaçlamada etkin mücadele ediyoruz. Yaz aylarında en çok yaşanan sorunlardan biri sivrisinek ve haşereler oluyor. Vatandaşlarımızın da bu sorundan etkilenmemesi adına mahallelerimizi en etkili ilaçlama yöntemiyle ilaçlıyoruz.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Sivrisinek Ve Haşere İle Etkin Mücadele

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!