Yalıhüyük Depremzedelere kucak açmaya devam ediyor

featured

6 Şubat’ta 11 İli kapsayan büyük deprem sonrası hızlı bir şekilde yardım tırı hazırlayıp afetzedelere ulaştıran Yalıhüyük İlçesinde  şimdide deprem bölgesinden gelenlere ev sahipliği yapıyor.

Kaymakamlık, Belediye, Muhtarlar ve gönüllü vatandaşların bir araya gelerek donanımlı 22 konteyner Hatay Antakya’ya göndermeye hazırlanan ilçede şimdi de Maraş Elbistan’dan gelen üç aileyi misafir ediyor.

Bir yardımseverin evini açması ile buraya yerleşen aileleri İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı ve Belediye Başkanı Hasan Koçer ziyaret etti.

Depremzedelerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Yazıcı ve Başkan Koçer depremzedelere hoş geldiniz diyerek onlara moral veriyor. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı da depremzeler için iaşe yardımında bulundu.

Burada konuşan Belediye Başkanı Hasan Koçer; Depremin ilk gününden itibaren oluşturduğumuz yardım tırları ile bölgeye ulaştık. Daha sonra İlçe Kaymakamlığımız, belediyemiz başta olmak üzere muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte Hatay’a Konteyner gönderiyoruz. Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinden gelen üç ailemizi ziyaret ettik. Onların istek ve arzularını dinledik. Her zaman yanlarındayız. İlçemizde bir vatandaşımız evini açtı. Buradan kendisine teşekkür ediyorum. ’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Depremzedelere kucak açmaya devam ediyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!